Mercuria blog

Vše, co byste měli vědět o laser game

Laser game je nejlepší!

Počkat... Co to vlastně laser game je?

Mimo jiné, je to hlavně neuvěřitelná zábava! Na laser game se zabaví holky, kluci, rodiče i strejdové a tety. Můžeme říct, že dokonce i babča s dědou… Možná nebudou všichni běhat po aréně, ale adrenalin do těla vžene laser game opravdu všem. A pokud nevěříš, přijď se přesvědčit.

Co je laser game?

Teď už vážně. Laser game je lehce adrenalinový sport ve speciálním prostředí, kterému se říká „aréna“. Pro ten správný zážitek ze hry obecně doporučujeme hrát ve více hráčích – alespoň polovina kapacity arény. Před hrou dostaneš vestu a nabušíme do tebe pár informací jak hrát a jak se v aréně chovat. Jsi ready, jdeme hrát! 

Na 12 minut budeš lítat arénou křížem krážem a snažit se získat co nejvíc bodů zásahem vesty protihráče. Pokud někdo trefí tebe, na 5 vteřin se ti vypne vesta a jestli ti můžeme radit, mazej se někam schovat nebo ji koupíš znovu. Každá Mercuria aréna má na míru vytvořený design a spolu s hudbou, která ti bude hrát pěkně do kroku, navodí tu správnou laser game atmošku.

Vše, co byste měli vědět o laser game | mercuria laser game laser 38
Gen 8 nebo Gen 7?

Pořádné vybavení je základ

GEN VLÁDNE, TAK JAKÝ?

O čem to tu mluvíte? Jaká GEN?!… 

Je to název našich vest, neboj, žádná biologie. Používáme vybavení z Austrálie od výrobce Laserforce, který je již několikátým rokem po sobě oceněn jako nejlepší laser game systém světa. 

Za desítky let jejich výroby už přišlo na trh několik generací systému. Nejpopulárnější zůstávají dvě poslední generace GEN 7, kterou máme v Liberci a na Příkopech a GEN 8, která je na Holešovicích a na Braníku.

Vše, co byste měli vědět o laser game | mercuria laser game 4 komprimace
Jdeme se proběhnout

Jak vypadá aréna?

Vše, co byste měli vědět o laser game | e7d 4023 ve velke velikosti
Design a funkčnost

Naše arény mají design, až by jednomu skoro oči z důlku vypadly. Vizuální stránku vždy ladíme do nějakého stylu, který je pak vidět na první pohled. Základ arény, bludiště, je vždy jiné, ať hraješ v jakékoliv aréně. Pokud se tak chceš stát mistrem, je na čase pořádně trénovat a to ne jen na jednom místě!

Ta hra prostě neomrzí

Hledáme terče!

Terč

Terč přidá do hry další dynamiku, teda jako kdyby té dynamiky ve hře nebylo dost. V aréně bývá zpravidla více terčů a každý takový terč přidává každému hráči body. Má to ale háček. Terč si musíš nejdřív najít a alespoň 3x do něj vystřelit! Každý je schovaný buď dobře nebo hóódně dobře a hledat nějaký terč když máš za sebou protihráče? To nebude jen tak…

Vše, co byste měli vědět o laser game | 9 ve velke velikosti
Laser blog

Stojí za to si přečíst