Mercuria blog

Braník: Laserové pondělky

Laserové pondělí - Praha

Po práci? Zábava na prvním místě!

Máme tady pravidelné večerní hraní a to pro všechny věkovky! První termín je naplánovaný na pondělí 9.9. v 18:00 a můžeš se těšit na celý večer s volným hraním laser game. Akce, kde ti naordinujeme slušnou nálož pohybu a je skoro jen na tobě, kolik her zvládneš odehrát. Konec akce je vždy se zavíračkou v 22:00, takže 4 hodinky laser game jsou jasný. Úplně zadarmo to není, ale čtyři stovečky za celý večer je sympatická cena, když si za to normálně zahraješ necelé tři hry. 

Jak téměř všude platí – „čím víc, tím líp“, tak u laser game to platí dvojnásob. Neboj se vzít kámoše, protože místa a času bude určitě dost. Dej nám vědět, že přijdeš a vyplň prosím přihlášku.

Co očekávat? Drž se...

V první řadě pořádnou dávku laser game – nečekej, že odejdeš v suchým triku! Budeme hrát jak základní hry, tak vyzkoušíme i ty složitější, kde už budeš potřebovat vědět nějakou tu strategii.

Kdo bude mít hraní na starosti?

Kdo jiný než hráč s největším počtem odehraných her na Braníku. Že Ládvu neznáš? Tak se přijď přesvědčit o jeho kvalitách a pojď ho vyzvat na souboj. 

Přehledně celé hraní:
Nemůžeš na celé 4 hodiny? Nevadí!

Máme pro tebe i tak jedinečnou šanci se zapojit v průběhu večerního hraní. Přijď v podstatě kdykoliv a cena je 300 Kč za osobu. V tomto případě ale pozor, za toto startovné je možné odehrát maximálně 4 hry. 

Toužís se na něco zeptat?
Braník: Laserové pondělky | mercuria laser game laser 13 1

Už jsi moc dole, ale když už tu jsi, mrkni na další články.

Laser blog

Stojí za to si přečíst