Mercuria blog

4 atrakce, které najdeš v Liberecké Mercurii

Laser game je nejlepší!

Jdeme hrát laser game!

Ještě jsi nehrál laser game? Chyba… A jestli jo, tak už to určitě bude asi dost dlouho. Laser game je něco jako dýchání, jen možná o drobet méně důležité. Nevíš, jestli je to zábava hodna tvého času? Pokud to nezkusíš, tak to bohužel nikdy nezjistíš, tak už volej kámoše.

Co je laser game?

Teď už vážně. Laser game je lehce adrenalinový sport ve speciálním prostředí, kterému se říká „aréna“. Pro ten správný zážitek ze hry obecně doporučujeme hrát ve více hráčích – alespoň polovina kapacity arény. Před hrou dostaneš vestu a nabušíme do tebe pár informací jak hrát a jak se v aréně chovat. Jsi ready, jdeme hrát!

Na 12 minut budeš lítat arénou křížem krážem a snažit se získat co nejvíc bodů zásahem vesty protihráče. Pokud někdo trefí tebe, na 5 vteřin se ti vypne vesta a jestli ti můžeme radit, mazej se někam schovat nebo ji koupíš znovu. Každá Mercuria aréna má na míru vytvořený design a spolu s hudbou, která ti bude hrát pěkně do kroku, navodí tu správnou laser game atmošku. 

Aréna cesta kolem světa

2-18 os

12 min

360 m2

4 atrakce, které najdeš v Liberecké Mercurii | mercuria laser game liberec arena 5
Mami, Mami! Tohle jsem viděl na Instagramu!

Laserové bludiště. Tady se pořádně protáhneš

Hra Laser Maze

Čeká tě místnost prošpikovaná laserovými paprsky, které hlídají každý tvůj krok. Během hry musíš nasbírat co nejvíc bodů z tlačítek v místnosti a pokud možno se vyhnout všem laserům. Neboj, triko ti nepropálí, ale body ti seberou. Chceš do síně slávy? Máš na to 7 minut čisté hry.

RefleCt it

Drapni do ruky zrcátko a jedem! Úkol je jednoduchý, laser sice svítí, ale do špatného místa. Pomocí zrcátka paprsek nasměruj tam, kam máš a už ti budou body cinkat. Hra na 7 minut je spíš odpočinek, ale hlavu ti to zamotá nejednou.

1-4 os

7 min

2 místnosti

2 hry

3 úrovně

4 atrakce, které najdeš v Liberecké Mercurii | mercuria laser game dsc08701 komprimace
Realita, ale ta virtuální

Je libo točihlav? Jdeme na virtuálku!

4 atrakce, které najdeš v Liberecké Mercurii | dsc01609 komprimace
Pohodlně se usaď, začínáme!

Křeslo s brýlemi tě přenese do krajiny neskutečných zážitků a možností. Už jsi skákal na trampolínách skrz Grand Canyon nebo se s jet packem na zádech proháněl kolem mrakodrapů? Ne… my si to mysleli. Mrkneme klidně i pod vodu na nějakou tu rybičku a když budeš chtít, pošleme tě do vesmíru na bitvu vesmírných lodí.

Čekáme tě ve frontě a jdeme na to.

Arkádové centrum

Arkádovky, kam se podíváš

Prostory jsou velké a místo na arkádu pro tebe vždy najdeme, momentálně jich pro tebe v Liberci máme 8, tak si určitě vybereš tu svojí oblíbenou.

Od obrazovky se vybírá dost blbě, tak vem nohy na ramena a přijď to vše otestovat! Malou ochutnávku, ať víš na co se těšit, ti ale určitě dopřejeme.

Sportovní automaty
Silové automaty
Ostatní
4 atrakce, které najdeš v Liberecké Mercurii | 28 kopie ve velke velikosti
Laser blog

Stojí za to si přečíst