CATERING VYŠEHRAD 2000 - MENU 1
Cena 890,-/osoba (bez DPH)
Doplňky - na stolech k sezení (30 g/osoba)
- čerstvě pražené solené mandle
- kešu oříšky se sušenými brusinkami
Studené pohoštění (150 g/osoba)
- závitky z pražské uzené šunky v aspiku z telecích nožiček s křenovou omáčkou
- v kořeněné marinádě pečené divoké kachny s nádivkou ze sušených hříbků
- carpaccio z červené řepy servírované s pečeným kozím sýrem a salátem z rokety - vegetariánské
- bůček s kořením pěti vůní a salátem ze sojových klíčků
- vykostěné kuřátko rolované s nádivkou ze slaniny a bylinek se salátem z pečeného fenyklu na kmínu
- výběr českých sýrů s trsy hroznového vína a višňovou zavařeninou
- smažené rybí koláčky s koriandrem a dipem z pikantního lilku
Ochutnávka - sušená masa a šunky (50 g/osoba)
- Salama al Barolo
- Salame Milano
- Salame Napoli
- Prosciutto crudo
- doplňky: marinované olivy, sušená rajčata, grilovaný lilek, salsa z manga a ananasu, olivový olej, bílé pečivo
Salátový bar (80 g/osoba)
- caponata- zeleninová směs z lilku, rajčat, cibule, oliv a marinovaných sardelek
- míchané listové saláty s pečenou slaninou, kuřecím masem a hořčičnou omáčkou
- lilkový salát s kyselou sezamovou zálivkou
Teplé pohoštění (180 g hlavní chod + 150 g příloha/osoba)
- do růžova pečená vepřová panenka plněná mozzarellou a domácím pestem, podávaná s krémovou rajčatovou omáčkou, zeleninové rizotto, nebo
- konfitované vykostěné kachní stehno, červené zelí, tvarohové nočky a šípková omáčka
- moravské zelníky se špenátem a bylinkovou omáčkou - vegetariánské, nebo
-
výběr pečených mas krájených před hosty - podáváno se studenými omáčkami:
○ vepřová plec pečená vcelku s jablky a čerstvou šalvějí
○ šťavnatá žebra Český Angus - při pečení potíraná medem a hořčic
○ jehněčí kolínko pečené s česnekem, červenou cibulí a libovou slaninou
○ studené omáčky - česneková, hořčičná, bylinková
Pečivo (3 ks/osoba)
- tmavé a světlé banketky
- křupavé francouzské bagety
- domácí chléb se slaninou a sýrem
- ciabatta s olivami a bylinkami
Ovoce (50 g/osoba)
- čerstvé, krájené ovoce
Dezerty (3 ks/osoba)
- mini cheesecake s borůvkovým glazé
- irský krémový dortítřk s kakaovým práškem
- ovocné páje – borůvkové, malinové, jahodové
- ve skle podávaná čokoládová pěna s mangem
- oříškový cheesecake s malinami
Informace
- technické zabezpečení cateringu (doprava, personál, mobiliář, atd.) - cena dle počtu osob
CATERING VYŠEHRAD 2000 - MENU 2
Cena 890,-/osoba (bez DPH)
Doplňky - na stolech k sezení (30 g/osoba)
- čerstvě pražené solené mandle
- kešu oříšky se sušenými brusinkami
Studené pohoštění (150 g/osoba)
- rolovaná dvoubarevná roládka z hovězího roštěnce a králičího hřebu s čerstvou majoránkou a salátem z pinií čekanky a physalisu
- pečená polenta s šunkou od kosti a křenovým cottage cheese
- lilkové závitky s ricottou a grilovanou paprikou doplněné rajčatovým pyrém - vegetariánské
- v kořeněné marinádě pečená kachnička s nádivkou ze sušených hříbků
- výběr českých sýrů s trsy hroznového vína a višňovou zavařeninou
Ryby a mořské plody (50 g/osoba)
- marinovaný losos v portském víně a čerstvé šťávě z červené řepy
- marinované krevety s aioli omáčkou a listovým salátem
Salátový bar (80 g/osoba)
- salát z polníčku s pečenou slaninou, kuřecím masem a hořčičnou omáčkou
- špaldový salát s pečenou olidní
- cuketový salát s piniemi
Pečivo (3 ks/osoba)
- tmavé a světlé banketky
- křupavé francouzské bagety
- domácí chléb se slaninou a sýrem
- ciabatta s olivami a bylinkami
Teplé pohoštění (180 g hlavní chod + 150 g příloha/osoba)
- pečený losos na oříškovém másle s čerstvě drceným pepřem, pečená červená řepa na majoránce a bramborové pyré, nebo
- rolovaná kukuřičná kuřátka s rozmarýnem a drceným pepřem podávaná s placičkami z batátů s pečenou mini zeleninou a silnou redukcí z šípkových povidel a červeného vína, nebo
- telecí líčka na víně, krupicové noky, nebo
- zeleninový závin s houbami a sýrem pecorino, sypaný sezamem – vegetariánské
Ovoce (50 g/osoba)
- čerstvé, krájené ovoce
Dezert (1 ks/osoba)
- pečené švestky na vanilkovém těstě s drobenkou, skořicová smetana
- krém stracciatella s višněmi marinovanými v portském víně
- irský krémový dortík s kakaovým práškem
- ovocné košíčky s vanilkovým krémem
- nugátový cheesecake s pekanovým ořechem
Informace
- technické zabezpečení cateringu (doprava, personál, mobiliář, atd.) - cena dle počtu osob